"Artikel"

Zorg dat je voorbereid bent op de In Productie Name (IPN) van CKI3.0 op 1 mei 2021 en doe mee met de Deelnemertesten. Met behulp van deze testen kun je bepalen wat de eventuele impact is op je (bedrijfs)processen en/of IT-systemen. Andere deelnemers gingen je al voor en ontdekten de voordelen van deelname. We krijgen positieve ervaringen van hen terug.

Nieuwe features beschikbaar
In de speciaal ingerichte D(eelnemer)-omgeving kon je tot nu toe de features Batch Registreren en Toetsen testen. Vanaf nu stellen we ook Batchtoetsen en Monitoring beschikbaar. Relevante documentatie over deze features vind je op het Zakelijk Portaal. Heb je hier geen toegang toe? Laat het ons weten, zodat we dit voor je in orde kunnen maken.

Ervaar het nieuwe CKI
Door mee te doen met de Deelnemertesten ervaar je wat het nieuwe CKI doet voor jouw (bedrijfs)processen en/of IT-systemen en voorkom je verrassingen na de IPN. Wij adviseren je daarom nadrukkelijk om te testen.

De bevindingen die je doet, zijn heel waardevol. Op basis van jouw feedback brengen we in kaart wat er moet gebeuren om de impact voor een goede go-live te minimaliseren. Bovendien helpt het je bepalen welke werkzaamheden nodig zijn tot aan de IPN, zodat je geen verstoring van je (bedrijfs)processen ondervindt.

Sluit je nu aan bij andere testers!
Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dit dan nu via CKI3@bkr.nl. Na ontvangst van je mail krijg je een Testdeelnemernummer en de benodigde informatie om te starten. Daarnaast vind je meer documentatie op het Zakelijk Portaal

Over Stichting BKR

Stichting BKR beheert alle kredietgegevens in Nederland, waardoor kredietverstrekkers op basis van de actuele situatie de juiste kredietbeslissing kunnen nemen. Zo voorkomen we dat consumenten meer lenen dan hun portemonnee toelaat en beschermen we het financiële welzijn van heel Nederland. Kredietverstrekkers zijn verplicht elke lening die zij verstrekken, aan te melden bij Stichting BKR. Al die informatie slaan we op in een database zodat er een overzicht is van alle leningen in Nederland en hoe de Nederlanders afbetalen. Naast het beheren van kredietgegevens richt Stichting BKR zich in bredere zin op het voorkomen van problematische schuldsituaties, fraudepreventie en het beperken van financiële risico’s bij kredietverlening. Stichting BKR heeft geen winstoogmerk en bestaat sinds 1965.

Hoe behulpzaam vond je deze pagina?
Bedankt voor je feedback
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.