"Artikel"

In ons maatschappelijk jaarverslag lees je hoe we in 2020 hebben bijgedragen aan het financieel welzijn van alle Nederlanders. Het was een bijzonder jaar door de uitbraak van de coronapandemie. Hierdoor kwamen we in een onzekere tijd terecht. Het is afwachten wat de gevolgen voor onze economie zullen zijn.

Kredietregistratie in 2020
Eind 2020 stonden ruim 17 miljoen consumptieve kredieten bij ons geregistreerd. We zagen een afname van het aantal lopende kredieten. Ook zagen we dat het aantal betalingsproblemen op een krediet afnam, ondanks de coronacrisis. Alleen bij jongeren tot 25 jaar namen de betalingsproblemen toe.

Meer weten
Benieuwd hoe we ons elke dag hard maken voor een financieel gezond Nederland?

Lees het verslag

Hoe behulpzaam vond je deze pagina?
Bedankt voor je feedback
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.