Het lukt niet om gegevens online aan te vragen?

Dat is vervelend. Wij raden u aan het volgende uit te proberen:

• Probeert u het over een paar minuten nog eens. Het kan een tijdelijke storing zijn.
  • Probeert u uw browser te verversen (F5 knop).
  • Probeert u een andere browser (Internet Explorer, Firefox, Safari, of een andere).
  • Probeert u het op een andere computer of tablet (iPad).

Blijft de storing voorkomen? Neemt u dan gerust contact op met ons Klantcontactcentrum Consumenten op. Het is handig als u een ‘printscreen’ of ‘schermafbeelding’ maakt van de foutmelding. Dan kunnen we u het beste helpen.

Meer vragen over Opvragen gegevens

Overige veelgestelde vragen