Uw BKR opvragen kan online of via de bank

U kunt bij Stichting BKR uw eigen gegevens opvragen (hoe staat u bij Stichting BKR geregistreerd?). In dit overzicht treft u alle kredieten en leningen aan die u heeft afgesloten, eventuele betalingsachterstanden en/of bijzonderheidscoderingen.

Uw BKR opvragen kan zowel via onze website als via uw bankfiliaal. Uiteraard is online een makkelijkere optie om aan uw gegevens te komen.

Wanneer u uw gegevens online aanvraagt zijn er twee mogelijkheden. U kunt uw gegevens eenmalig op papier aanvragen. Deze krijgt u vervolgens per post thuisgestuurd. Of u kunt kiezen voor een online jaarabonnement. Dit is niet veel duurder en daarmee kunt u een jaar lang online uw gegevens inzien in de ‘mijnBKR-omgeving’. Lees meer over de verschillende mogelijkheden om uw gegevens online op te vragen.

Na het online proces van uw BKR opvragen, kunt uw gegevens afhalen op een postkantoor of thuis laten bezorgen (alleen in Nederland). Het is ook mogelijk om uw gegevens na de online bestelling in Tiel op te halen. Bij een online pakket krijgt u van ons eenmalig een papieren bericht met daarop uw verificatiecode welke u nodig heeft om de eerste keer in te loggen. Om deze verificatiecode in ontvangst te nemen moet u zich legitimeren.