Vroegsignalering

Voor een financieel gezonde wereld

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook als het gaat over financiële problemen. Meer en meer steken we daarom energie in het vroegtijdig onderkennen van mogelijke probleemsituaties.

Deze nieuwsbrief is een initiatief van Stichting BKR om op het vlak van vroegsignalering meer verbinding te creëren. Door informatie over dit onderwerp te delen, hopen we het ‘leren van elkaar’ te stimuleren. Tevens bieden we zo een platform aan partners om hun visie of een concrete casus rondom vroegsignalering met anderen te delen.

U ontvangt deze nieuwsbrief als bestaand of potentieel contact van Stichting BKR in het kader van vroegsignalering en/of de vindplaats van schulden. Ook andere stakeholders, gemeenten in Nederland, en de volgers van ons corporate Twitter-account attenderen we op deze nieuwsbrief.

In 2016 verschijnt de nieuwsbrief Vroegsignalering drie keer. Heeft u een suggestie voor een onderwerp? Mail naar VPSTeam@bkr.nl en onze redactie neemt contact met u op.

Ga naar de nieuwsbrief mei 2016.

Ook zo leveren we een bijdrage aan een financieel gezonde wereld.

 Uiteraard kunnen uw collega’s zich ook aanmelden. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich onderaan de mail afmelden.