BKR Premium

Vindt u het belangrijk altijd en zonder veel gedoe volledig op de hoogte te zijn van uw financiële status? Wilt u niet voor verrassingen staan bij het aanvragen van bijvoorbeeld een hypotheek of andersoortig krediet. Wilt u weten hoe u bij Stichting BKR geregistreerd staat, wie uw gegevens opvraagt en wilt u alerts ontvangen als er wijzigingen in uw gegevens worden uitgevoerd? Dan is het full service product BKR Premium wat voor u. Voor € 12,50 heeft u één jaar lang volledig inzicht in uw financiële status. U bent volledig in control. Een veilig gevoel.

Waarom BKR Premium:

  • Full service
  • Snel online aan te vragen met iDIN
  • Eén jaar lang online toegang tot uw gegevens via ‘mijnBKR’
  • Uw gegevens altijd up-to-date
  • U ziet wie uw gegevens heeft opgevraagd
  • U ontvangt een alert als er wijzigingen in uw gegevens zijn uitgevoerd
  • Volledig in control, een veilig gevoel

Kiest u voor BKR Premium? Dan krijgt u een persoonlijk BKR-account met inloggegevens. Hiermee kunt u in de ‘mijnBKR’ omgeving uw persoons- en kredietgegevens, uw aflossingsgedrag en eventuele betalingsproblemen in de afgelopen vijf jaar inzien. Daarnaast kunt u zien wie uw gegevens heeft opgevraagd. En zijn er wijzigingen in uw gegevens uitgevoerd? Dan ontvangt u een alert.

Leveringstermijn
Als u een inzageverzoek doet en uw gegevens zijn direct vindbaar in het CKI-register dan heeft u met iDIN binnen 1 werkdag online inzicht in uw gegevens. Het kan voorkomen dat uw gegevens niet direct vindbaar zijn. In dat geval duurt het gemiddeld 1-3 werkdagen voordat u uw gegevens kunt inzien.

Kosten
Voor het aanvragen van BKR Premium betaalt u eenmalig € 12,50. Wanneer u zich identificeert met iDIN betaalt u geen extra identificatiekosten. Lees meer over identificatiemethodes

 

Opvragen gegevens