BKR Basis

Overweegt u een krediet of een lening af te sluiten? Wilt u voordat u naar een kredietverstrekker stapt, inzicht in uw BKR-gegevens zodat u niet voor verrassingen komt te staan? Kies dan voor BKR Basis. Voor € 4,95 krijgt u één jaar lang snel en eenvoudig online toegang tot uw BKR-gegevens.

Waarom BKR Basis:

  • Goedkoopste variant
  • Snel online aan te vragen met iDIN
  • Eén jaar lang online toegang tot uw gegevens via ‘mijnBKR'
  • Uw gegevens altijd up-to-date
  • U weet vooraf welke gegevens de kredietverstrekker kan inzien


Kiest u voor BKR Basis? Dan krijgt u een persoonlijk BKR-account met inloggegevens. Hiermee kunt u in de ‘mijnBKR’ omgeving uw persoons- en kredietgegevens, uw aflossingsgedrag en eventuele betalingsproblemen in de afgelopen vijf jaar inzien.

Leveringstermijn
Als u een inzageverzoek doet en uw gegevens zijn direct vindbaar in het CKI-register dan heeft u met iDIN binnen 1 werkdag online inzicht in uw gegevens. Het kan voorkomen dat uw gegevens niet direct vindbaar zijn. In dat geval duurt het gemiddeld 1-3 werkdagen voordat u uw gegevens kunt inzien.

Kosten
Voor het aanvragen van BKR Basis betaalt u eenmalig € 4,95. Wanneer u zich identificeert met iDIN betaalt u geen extra identificatiekosten. Lees meer over identificatiemethodes
 

Opvragen gegevens