Zes nieuwe smaken uit Tiel

Ontzorg uw processen

Klopt de naam BKR eigenlijk nog wel? Bureau Krediet Registratie is inmiddels misschien wel een wat te benauwde benaming voor wat BKR allemaal doet. Zeker met de introductie van maar liefst zes nieuwe producten gaan we duidelijk verder dan alleen het registreren van kredieten. Gelukkig is onze naamgeving niet úw primaire zorg. Wij laten ú graag profiteren van een scala aan nuttige producten waarmee u eenvoudig kunt voldoen aan de steeds complexere wet- en regelgeving.

Resultaat onderzoek
Net als commerciële bedrijven kan een stichting als BKR alleen bestaan bij de gratie van haar klanten. Dat is onze overtuiging en betekent dat we vooral naar uw wensen en eisen willen luisteren om u met onze nieuwe producten en diensten toegevoegde waarde te leveren. Om dit te realiseren voeren we sinds een aantal jaar het Klanttevredenheidsonderzoek uit. De resultaten geven ons handvatten voor productontwikkeling, de nieuwste uitwerking presenteren we u hier met genoegen.

Alles onder één dak
Naast het toetsen in CKI heeft u behoefte aan veel meer relevante informatie om uw acceptatie- en beheerprocessen adequaat uit te kunnen voeren. Bovendien wilt u op een efficiënte manier kunnen voldoen aan de steeds complexere wet- en regelgeving. Door meer externe databases voor u te ontsluiten via BKR rekenen we erop u steeds verder te ontzorgen.

Een eerste indruk
Om u een idee te geven van onze nieuwste producten en diensten vindt u hieronder een kort overzicht. Onze nieuwe producten zijn:

  • BKR Status Toets: een verkorte CKI-toetsuitslag die vooral interessant is voor niet-kredietverstrekkers, denk bijvoorbeeld aan adviseurs in het kredietaanvraagproces.
  • BKR PEP Toets: heel handig in het kader van uw Compliance, de toets op Politiek Prominente Personen.
  • BKR Insolventie Toets: maakt inzichtelijk of een consument te maken heeft, of heeft gehad met faillissementen, surseances van betaling en/of schuldsaneringen.
  • BKR Sanctie Toets: zo controleert u of een consument op een Sanctie lijst staat opgenomen als ‘gesanctioneerd persoon’.
  • BKR iTraining: om uw medewerkers snel en efficiënt vertrouwd te maken met BKR en het toets- en registratieproces.

Meer informatie volgt
Uw accountmanager neemt dit najaar contact met u op om u verder te informeren over de ‘zes nieuwe smaken uit Tiel’. Wilt u voor die tijd al meer details? Dan volstaat een e-mail aan uw accountmanager of stuur ons een e-mail.

Naar de inhoudsopgave