Toetsen in de tropen

Samenwerking CCB en BKR

Het is al langer mogelijk om buitenland toetsingen uit te voeren in Duitsland, Oostenrijk, België en Italië. Maar vanaf nu kunt u ook toetsen in de Caraïben. Het Caribbean Credit Bureau (CCB) en BKR werken voortaan samen.

Buitenland toetsing
De samenwerking is in grote lijnen gelijk aan die met andere kredietregistratiebureaus zoals bijvoorbeeld Schufa in Duitsland. CCB en BKR kunnen vanaf nu dus kredietinformatie uitwisselen: de BKR Buitenland Toets. Dat betekent dat u voortaan via BKR een toetsing in de tropen kunt uitvoeren en onze overzeese kredietverstrekkers ook een BKR Status Toets over onze Nederlands geregistreerde gegevens doen.

Koninkrijksdelen
De samenwerking tussen CCB en BKR levert een additionele bijdrage aan het voorkomen en terugdringen van de problematiek van overkreditering en het inzichtelijk maken van betalingsachterstanden over de grenzen. Dit is, mede in verband met de mobiliteit van personen binnen de verschillende Koninkrijksdelen, van belang.

Voor u is het een uitbreiding van onze toetsmogelijkheden in het buitenland. Meer weten? Neem dan contact op met uw Accountmanager of ons Klantcontactcentrum 088-150 26 00.

Naar het volgende artikel