Nieuwsbrief december 2015

In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen:

Jubileumcongres: BKR 50 jaar
Donderdag 19 november 2015 vierde BKR haar 50-jarig bestaan. Prof. dr. Harald Benink presenteerde het rapport 'Is de economische crisis voorbij?'. Het rapport, video-impressies en het congresverslag staan nu online. lees meer 

Toetsaantallen in de lift 
Of het nu het einde van de economische crisis is. De extreem lage rente. Het aantrekken van de woningmarkt, aangepaste wet- en regelgeving of een combinatie van factoren? Feit is dat de toetsaantallen bij BKR in de lift zitten. Lees meer.  

Toetsen in de tropen
Het is al langer mogelijk om buitenland toetsingen uit te voeren in Duitsland, Oostenrijk, België en Italië. Maar vanaf nu kunt u ook toetsen in de Caraïben. Lees meer.

Van digitale brochure naar interactieve website
Wellicht heeft u het al gezien? De website van BKR is volledig vernieuwd. Ontdek hoe deze nieuwe website tot stand is gekomen. Lees meer.

Iedereen overal online
In Nederland zijn we steeds vaker en langer online. Ergens weten we wel dat hier risico’s aan verbonden zijn, maar denken we daar wel voldoende over na? Lees meer.

Stop online identiteitsfraude
Heeft uw organisatie regelmatig te maken met personen die u online wilt identificeren? BKR biedt de nieuwste technieken die u hierbij helpen. Lees meer.

 

Naar het eerste artikel