Zakelijk Portaal

Duidelijk aanwezig in het zakelijke gedeelte op onze website, het kopje ‘inloggen zakelijk’. Maar wat schuilt er achter deze knop?
Persoonlijke omgeving

Voor elke deelnemer die zich aansluit bij Stichting BKR wordt er een omgeving ingericht. Deze omgeving kan vervolgens voor diverse doeleinden binnen het BKR-domein gebruikt worden en is bekend onder de naam BKR Zakelijk, ofwel het Zakelijk Portaal.

De informatie die hierin te vinden is kan divers zijn. Denk hierbij aan handleidingen, instructies, testbestanden, nieuwsbrieven en contactgegevens. Naast een bron van ondersteunend materiaal wordt het Zakelijk Portaal ook gebruikt om onze diensten online af te nemen. Toetsen en registreren is voor onze klanten beide mogelijk in deze omgeving. Uiteraard ondersteunt het Zakelijk Portaal al deze functionaliteiten met een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid.

Aanpassen aan nieuwe wensen en eisen
Het Zakelijk Portaal bestaat echter al een geruime tijd en het is tijd voor een modernisatie slag. Binnen Stichting BKR is met de komst van een CMS voor de website (EPI-server) een nieuw technologisch platform voorhanden om het Zakelijk Portaal te faciliteren. Daarnaast zijn er onder meer door de komst van nieuwe producten en nieuwe klantdoelgroepen ook nieuwe (functionele) wensen waar het huidige Zakelijk Portaal niet aan voldoet. Deze wensen zijn in de loop van tijd verzameld door verschillende afdelingen binnen Stichting BKR naar aanleiding van vragen en opmerkingen vanuit het klantveld.

Reden genoeg om het huidige Zakelijk Portaal met de wensen en functionaliteiten naar een nieuwe technologische omgeving te migreren met als resultaat een modern, flexibel, betrouwbaar en secure Zakelijk Portaal. Maar ook uniformering en een flexibelere klantbediening, waarbij de positionering van het Zakelijk Portaal binnen BKR duidelijk is.

Dit project nadert de eindfase en binnen Stichting BKR leggen we dus ook de laatste hand aan de nieuwe omgeving. We hopen onze deelnemers zo snel mogelijk in deze omgeving te kunnen laten werken.

Naar het volgende artikel