Van cursus naar iTraining

Online studeren met BKR

Deze maand introduceert BKR iTraining, een volledig nieuwe online leeromgeving. Met slechts één abonnement voor het hele bedrijf kan iedereen binnen de organisatie gebruikmaken van iTraining.

Samen datakwaliteit verbeteren
Cursusdeelnemers kiezen zelf het moment waarop zij hun BKR kennis willen vergoten en maken daarvoor gebruik van de onderdelen van iTraining die voor hen relevant zijn. Door deze toegankelijke en efficiënte manier van studeren verhoogt u de kennis van de registratie- en toetsprocessen bij BKR. Dit komt de datakwaliteit van CKI ten goede en dat is in het belang van ons allemaal.

Drie modules
BKR iTraining bestaat uit drie onderdelen, die allemaal los van elkaar te gebruiken en raadplegen zijn. Het eerste onderdeel omvat 12 cursusmodules (zeg maar de theorie) die de registratie- en toetsprocessen behandelen. De verschillende onderwerpen worden op een interactieve manier getoetst. Denk daarbij aan kredietsoorten, mutatiecodes, maar ook hoe een toetsing geïnterpreteerd moet worden. Het tweede onderdeel is een leerplein waar handige informatie bij elkaar staat. Zo zijn alle handleidingen en reglementen hier te vinden. Maar ook quick references cards en algemene informatie over BKR.

BKR Master
Het derde onderdeel is een interactieve game waarmee de cursist kan testen of alle kennis over BKR up-to-date is. Deze game kan ook gespeeld worden zonder de cursusmodules te doorlopen. De cursusdeelnemer krijgt in de game een aantal cases op te lossen en kan daarmee de titel ‘BKR Master’ verdienen. Een mooie kroon op het werk en natuurlijk het bewijs dat alle kennis van de registratie- en toetsprocessen van BKR up-to-date is.

Naar het volgende artikel