BKR iTraining

BKR iTraining; een ideale online leeromgeving voor aangesloten organisaties.

Voor wie
BKR iTraining is bedoeld voor alle medewerkers binnen uw organisatie die veel te maken hebben met Stichting BKR en betrokken zijn bij het toetsen en registreren.

Wat is het?
BKR iTraining bestaat uit drie onderdelen:

Cursusmodules over de registratie- en toetsprocessen. Kennis van de verschillende onderwerpen wordt op een interactieve manier getoetst. Denk daarbij aan kredietsoorten, mutatiecodes, maar ook hoe een toetsing geïnterpreteerd moet worden.

Leerplein waar handige informatie bij elkaar is gebracht. Zo zijn alle handleidingen en reglementen hier te vinden. Maar ook quick reference cards en algemene informatie over Stichting BKR.

Interactieve game waarmee de cursist kan testen of alle kennis over Stichting BKR up-to-date is. De game kan ook gespeeld worden zonder de cursusmodules te doorlopen. Een aantal concrete situaties moet ontrafeld worden om de titel ‘BKR Master’ te krijgen.

Resultaat
Uw medewerkers hebben (weer) up-to-date kennis van het toetsen en registreren in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). Dit zorgt voor een betere datakwaliteit en meer efficiency in uw eigen toets- en registratieproces.

Aanmelden
Lees meer over de manier waarop u zich aanmeldt voor BKR iTraining.

Contact 
Wilt u meer weten? Neem contact op met ons Klantcontactcentrum Zakelijk via dit formulier of 088-1502600. Wilt u direct een abonnement afsluiten? Klik hier.

Bent u al aangesloten op iTraining? U kunt hier inloggen.