Gegevens opvragen

overzicht kosten

U kunt bij BKR uw eigen gegevens opvragen. Onder uw 'eigen gegevens' verstaan wij de gegevens die van u geregistreerd zijn in onze database. U kunt deze gegevens op verschillende manieren opvragen en ontvangen. Aan het opvragen van uw gegeven zijn kosten verbonden. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden en kosten vindt u hieronder.

U kunt uw eigen gegevens op twee manieren opvragen:

1. Bij uw eigen bankfiliaal
U kunt bij de balie van uw eigen bankfiliaal (met een kasfunctie) een aanvraagformulier invullen. Hierbij dient u een geldig identiteitsbewijs* te laten zien aan de baliemedewerker. De kosten voor de aanvraag bedragen € 4,95. Deze betaalt u bij het bankfiliaal. Uw gegevens worden met de gewone post naar uw huisadres (in Nederland) gestuurd.

2. Online
Via onze website kunt u een online aanvraagformulier invullen. Vervolgens betaalt u online met iDEAL. De kosten voor de aanvraag bedragen € 4,95. Afhankelijk van de gekozen manier van ophalen/thuisbezorgen kunnen hier nog (service)kosten bijkomen. Hieronder treft u de verschillende aflever-/ophaalmogelijkheden - bij online opvragen - aan met de bijbehorende kosten.

  Afhalen bij een postkantoor

  Het overzicht van uw gegevens kunt u ophalen bij een zelf gekozen postkantoor (in Nederland). U vraagt online uw gegevens op en selecteert een postkantoor naar keuze. U betaalt online via iDEAL. Uw overzicht wordt vervolgens naar het postkantoor van uw keuze gestuurd. U ontvangt van BKR een emailbericht dat uw gegevens verstuurd zijn naar het postkantoor. Na enkele dagen ligt uw overzicht hier klaar. Onze email is tevens uw afhaalbewijs. Bij het postkantoor legitimeert u zich met een geldig identiteitsbewijs*.

  De kosten voor het afhalen en de identificatie bij het postkantoor bedragen: € 7,90 plus
  € 4,95 voor het overzicht. De totale kosten bedragen dan € 12,85.

  Thuisbezorgen

  Het overzicht van uw gegevens kunt u ook thuis laten bezorgen met de pakketpost van PostNL. Let op: thuisbezorgen is alleen mogelijk in Nederland. U plaatst en betaalt online de aanvraag en selecteert de optie thuisbezorgen. U kunt uw gegevens alleen laten bezorgen op uw woonadres. De postbezorger zal u bij het bezorgen ervan vragen om een geldig identiteitsbewijs* ter controle van uw identiteit. Pas daarna wordt het overzicht aan u overhandigd.

  De kosten voor het thuisbezorgen en de identificatie bedragen: € 10,90 plus € 4,95 voor het overzicht. De totale kosten bedragen dan € 15,85.

  Afhalen bij BKR

  Het overzicht van uw gegevens kunt u ook afhalen bij BKR. U vraagt uw gegevens online op en u geeft aan dat u het overzicht bij BKR in Tiel afhaalt. Per mail ontvangt u een bevestiging dat het overzicht voor u klaar ligt. BKR is geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Bij het afhalen dient u een geldig identiteitsbewijs* te laten zien. U betaalt vooraf € 4,95 voor het overzicht. In dit geval zijn er geen additionele kosten voor bezorging of identificatie.

  * Onder een geldig identiteitsbewijs wordt verstaan: een geldig paspoort, een geldige
     Europese identiteitskaart of een geldig Nederlands rijbewijs.

   

  Overzicht totale kosten aanvragen eigen gegevens:

Bij bankfiliaal aanvragen € 4,95   
 
Online aanvragen en betalen
 
Afhalen bij BKR: € 4,95 *
Afhalen postkantoor: € 12,85 *
Thuisbezorgen (Nederland): € 15,85 *


* dit zijn de totale kosten inclusief de kosten voor afhalen en bezorgen indien van toepassing. De kosten zijn inclusief identificatieproces, uitgevoerd door PostNL.